Selecteer een pagina
Home 9 Diensten

Latex spuiten op wanden & plafonds

Multilatexspuiter.nl spuit latex muurverf op wanden en plafonds door middel van Airless en Air assisted spuitapparatuur voor nevelarm spuiten. De latex wordt gespoten onder regelbare druk en afhankelijk van het object met of zonder persondersteuning.

Het laten latex spuiten van uw wanden en plafonds bespaart enorm veel tijd en is financieel aantrekkelijker in vergelijking met traditioneel rollen. Multilatexspuiter.nl is binnen 1 á 2 dagen klaar en u bent tot 40% goedkoper uit

Latex spuiten buitenmuren en gevels:

Multilatexspuiter.nl beperkt zich niet alleen tot binnen de woning latex spuiten, maar spuit ook latex muurverf op buitenmuren en gevels. Het weer speelt hierbij een grote rol en daarom voeren wij buitenwerkzaamheden alleen uit in de lente- en zomermaanden. We maken hierbij alleen gebruik van zeer weervaste latex voor een langdurig resultaat.

Z

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

U bent tot 40% goedkoper uit.
Z

Goede service

Vakmanschap incl. afplakken en opruimen na afloop.

Z

Team van specialisten

Gespecialiseerde vakmensen.

Wij zijn werkzaam in:

 

  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Flevoland

Prijzen latex spuiten

De prijs is afhankelijk en gebaseerd op latex van hoge kwaliteit per M2. Multilatexspuiter.nl spuit minimaal twee lagen latex voor een optimaal en langdurig resultaat, maar rekent standaard één laag. In tegenstelling tot collega’s maken wij hierin het verschil. Altijd een superstrak en spraakmakend egaal eindresultaat voor een eerlijke prijs.

Bij het aanvragen van een offerte voor latex spuiten van wanden & plafonds is de prijs een indicatie en komt het veelal voor dat de prijs na een bezichtiging op locatie voordeliger uitvalt.

Latex spuiten kwaliteit

Een ander groot voordeel is dat u geen kwaliteit inlevert. Wanneer u ervoor kiest om latex te laten spuiten heeft u geen last van strepen en oneffenheden. Latex spuiten zorgt immers voor een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat. Onze latexspuiters kunnen binnen 1 á 2 dagen de gehele woning voorzien van een mooi strak resultaat.

Uw wanden, muren en/of plafonds laten spuiten door Multilatexspuiter.nl is kiezen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij leveren een sensationeel resultaat af. Goed is voor ons niet goed genoeg. We zijn pas tevreden als u dat bent.

[logoshowcase cat_id="11"]