Home 9 Latex spuiten Delft

Latex spuiten Delft

Bent u op zoek naar een latex spuiter in Delft? Dan bent u bij CEBOL-Spuitapplicatie aan het juiste adres. CEBOL-Spuitapplicatie is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het spuiten van latex in Delft en directe omgeving. Onze specialisatie: het spuiten van wanden, muren en plafonds in Delft.

CEBOL-Spuitapplicatie bestaat uit een klein en hecht team met gekwalificeerde latexspuiters. Oog voor detail is onontbeerlijk in ons werk en met aanzienlijke nauwkeurigheid leveren wij sensationeel resultaat af.

Wilt u ook uw wanden, plafonds en/of een andere oppervlakte laten spuiten in Delft? Dan is CEBOL-Spuitapplicatie uw ideale partner!

Wij beschikken over de nieuwste en beste airless latex spuitapparatuur. Hierdoor kunnen wij snel, efficiënt en goedkoop op iedere locatie in Delft en omgeving latex spuiten. Daarnaast is latex spuiten 30 tot 40% goedkoper en sneller dan het traditioneel sauzen en witten.

CEBOL-Spuitapplicatie:

Z

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

U bent tot 40% goedkoper uit.
Z

Uitstekende service

Vakmanschap incl. afplakken en opruimen na afloop.

Z

20 medewerkers

Een hecht team van vaste medewerkers.

Voordelen latex spuiten

✓ Latex laten spuiten bij CEBOL-Spuitapplicatie is betaalbaar en tot wel 40% goedkoper.
✓ Een strak en egaler eindresultaat.
✓ Binnen 1 á 2 dagen is uw hele huis of pand latex gespoten.
✓ Inclusief afplakken en opruimen na afloop.
✓ Latex spuiten kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur en is breed toepasbaar.

Milieuvriendelijke kwaliteitsproducten

Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke kwaliteitsproducten van notoire merken, zoals Wijzonol, Sigma Coatings, Sikkens, SpS, Veveo Coatings en Trimetal.

Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor echt vakmanschap. Wilt u een offerte aanvragen? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Latex spuiten Delft

Latex spuiten in Delft

Latex spuiten in Delft is breed toepasbaar en kan op diverse ondergronden gebruikt worden. U kunt hierbij denken aan gipsplaten, stuckwerk, stenen, behang en/of spachtelputz. Wij werken uitsluitend met latex verf van klasse 1 t/m 2 om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor het beste en mooiste resultaat raadden wij aan om latex te spuiten op nieuw en glad stucwerk. Dit is tevens de beste manier om latex spuitverf te gebruiken.

CEBOL-Spuitapplicatie heeft al meer dan 25 jaar ervaring in Delft en behoort tot één van de specialisten in Nederland, omtrent latex spuiten. Met behulp van onze speciale spuitapparatuur is ook uw woning en/of bedrijfspand in Delft binnen een zeer korte tijd voorzien van een nieuwe verflaag.

Het grote voordeel van latex spuiten is dat u ervan verzekerd bent dat dit snel gebeurt. Daarnaast levert u geen kwaliteit in. Integendeel zelfs. Latex spuiten zorgt voor een dekking van het gehele oppervlak, zo ontstaat er geen kleurverschil. Wanneer u ervoor kiest om latex te laten spuiten bij CEBOL-Spuitapplicatie heeft u geen last van strepen en oneffenheden. Latex spuiten in Delft zorgt immers voor een egaal en gelijkmatig glad eindresultaat.

Voordelen latex spuiten in Delft

Latex spuiten bij CEBOL-Spuitapplicatie kan al vanaf een all-in-one prijs inclusief materiaal en afplakken van €3,50 per m2!

• Latex spuiten in Delft is al mogelijk vanaf €3,50 per m².
• Uw latex spuit project in Delft, wordt snel en vakkundig uitgevoerd.
• CEBOL-Spuitapplicatie werkt uitsluitend met milieu vriendelijke producten kwaliteitsproducten van notoire merken, zoals Wijzonol, Sigma Coatings, Sikkens, SpS, Veveo Coatings en Trimetal.

Latex spuiten in Delft
Chat openen